Vrtić

pic_typorgaphyObrazovno vaspitni rad sa decom u vrtićkom uzrastu odvija se u dve grupe;

Grupa od 3 do 4 godine

Grupa od 4 do 5,5 godina

U ovom uzrastu dete upoznaje i otkriva samo sebe, stiče iskustvo i saznanje o drugim ljudima, razvija odnose i upoznaje svet oko sebe.

Mi u Srećkolinu učenju pristupamo na zanimljiv način, kroz igru, posmatranje, eksperimentisanje i rešavanje problema, vodeći računa o individualnim sposobnostima i potencijalima svakog deteta.

Rad u manjim grupama omogućava vaspitaču da dobro upozna svako dete, njegove sposobnosti i potrebe, i da pruži adekvatno usmeravanje i pomoć kada i koliko je to potrebno, kako bi realizacija programa predviđenog za određeni uzrast protekla uspešno i kako bi svako dete moglo da na najbolji mogući način shvati i savlada zadatke iz određene oblasti.

S obzirom da je naš program rada fleksibilan i dinamičan, saradnja na različitim nivoima između dece i vaspitača, vaspitača međusobno, vaspitača i roditelja, kao i Ustanove sa širim okruženjem je jedan od zadataka koje zajedno ostvarujemo.

Nastojimo da zajedno, uz mnogo ljubavi, pažnje i posvećenosti omogućimo našim mališanima da razvijaju svoju kreativnost, individualnost i radoznalost u skladu sa njihovim interesovanjima i potrebama.

Prijava za upis

Na stranici prijava za upis možete online prijaviti svoje dete za upis u naš vrtić. Brzo i lako do vrtića. Popunite formular na stranici i ubrzo će Vas kontaktirati naše osoblje.

Osnovni program obuhvata

Osnovni program obuhvata:

  • Zdravstveno preventivni rad i negu dece jaslenog uzrasta
  • Edukaciju i rad sa decom vrtićkog uzrasta
  • Pripremni predškolski program, koji će osposobiti dete za predstojeće školske obaveze i zadatke.