Oglasna tabla

10Maj2018

Deca iz beogradskog vrtića "Srećkolino" posetila su redakciiju BLIC-a i upoznala se sa čuvenim sportisitma - golmanom Crvene zvezde Milanom Borjanom, selektorkom ženske košarkaške reprezentacije Marinom Maljković, kapitenom sprskih košarkašica Jelenom Milovanović i olimpijskom vicešampionkom u streljaštvu Ivanom Maksimović.

Mališani su uzbuđeno pričali sa našim uspešnim sportistima, kojima su otkrili za koga navijaju, koliko vole sport, kako se raduju uspesima srpskih sportista kao i šta misle da je sportski duh. 23 dece, među kojima je najviše bilo predškolaca u redakciji Blica naučila su kako se prave novine, vodi sajt, postaje programer.

16Jul2017

Dragi roditelji i tokom letnjeg perioda nastavljamo sa kreativnim radionicama kroz koje deca stiču nova znanja i učenjem kroz igru napreduju u svim aspektima razvoja.

Očekuju ih kulinarske radionice, upoznavanje sa svetom oko nas, likovne, muzičke, dramske aktivnosti kao i šetnje našim lepim Beogradom i upoznavanje sa znamenitostima.

Srećkolino je proširio svoje kapacitete i vrši upis dece uz subvenciju grada i najpovoljnije uslove upisa.

Pozovite nas i dođite jer u Srećkolinu rastu srećna deca

8Maj2016

UPIS UZ SUBVENCIJU SKUPŠTINE GRADA!!!

Dokumentacija koja je potrebna uz Zahtev za subvenciju:
- potvrda predškolske ustanove čiji je osnivač Grad Beograd da dete nije upisnao zbog nedovoljnih kapaciteta (odbijenica iz državnog vrtića)
- fotokopija izvoda iz matične knjige rođenih za dete
- fotokopija uverenja o državljanstvu za roditelja-podnosioca zahteva za subvenciju
- izvod iz čitača lične karte za roditelja podnosioca zahteva
- fotokopija kartice tekućeg računa ili fotokopija ugovora o tekućem računu roditelja podnosioca zahteva.